Care sunt cele mai populare nume pentru câini?

Care sunt cele mai populare nume pentru câini?

Asemenea pisicilor şi celorlalte animale de companie, câinii se bucură de diverse alegeri în ceea ce priveşte apelativul. De cele mai multe ori numele lor se leagă de anumite personaje (reale sau imaginare) din viaţa stăpânilor. Cu toate acestea, apelativul după care vă chemaţi câinele trebuie relaţionat cu rasa, personalitatea şi trăsăturile de comportament ale animalului.

Câinii cu talie mică şi cu o personalitate foarte jucăuşă trebuie să beneficieze de nume de alit foarte dulci şi care se potrivească cu aspectul lor. Fiind foarte uşor asemănate cu nişte jucării vii, aceşti câini trebuie să se numească Coco, Bubble, Bruno, Elsa sau Fuffy. Pentru câinii de taile medie nişte nume care să sugereze tărie şi siguranţă precum Ares, Rex, Max, Freddy, Kid sau Pablo ar fi optime. Câinilor de talie mare numele trebuie să le sugereze supremaţie şi putere, aşa că Lord, Rocky, Ursu sau Hera sunt nume care li s-ar potrivi ca o mănuşă.

Cu toate acestea, stăpânul este singurul care decide care va fi numele câinelui sau. De cele mai multe ori, într-o famile cu copii, aceştia aleg numele animalului de companie, aşa că acesta nu va fi atât de relevant pentru câine. Desigur, câinele va fi fericit să aibă un nume pe care să fie chemat şi care să-i ateste apartenenţa, aşa că mai puţin contează care este acesta.