Cele mai populare accesorii pentru câini

Cele mai populare accesorii pentru câini

Câinele trebuie să se bucure de atenţia ta totală, iar acest lucru înseamnă dragoste oferită sub toate formele. De aceea, una dintre modalităţile prin care îţi poţi dovedi iubirea este să-i oferi animalului tău de companie cele mai bune accesorii.

În primul rând câinele tău va avea nevoie de boluri pentru mâncare şi apă care să fie confecţionate din materiale de bună calitate. Există tot felul de castronaşe personalizate, care îi va oferi câinelui posibilitatea de a se simţi special şi apreciat. Un pat de dormit, un culcuş pe măsură şi nevoile sale este un alt accesoriu necesar şi popular pentru câini. Zgarda şi lesa nu trebuie să lipsească dintre accesoriile câinelui tău, mai ales că le poţi personaliza în funcţie de rasă şi caracteristicile câinelui.

O cuşcă sau un un transportor special pentru deplasările cu maşină şi avionul este mai mult decât necesar. Câinelui nu trebuie să-i lipsească accesorii pentru curăţare şi periere (perii, piepteni, etc.), dar nici o botniţă în cazul în care te deplasezi cu el în locui rfoarte aglomerate şi necunoscute. Desigur, jucăriile sunt foarte importante, mai ales atunci când ieşi cu el în parc (ai nevoie de mingiuţe, discuri de aruncat, etc.). Nici jucăriile pentru acasă nu trebuie uitate, iar osul din plastic este unul dintre favoritele câinelui. Orice îi va face plăcere câinelui tău este socotit un accesoriu esenţial!