Îmbrăcămintea pentru câini – este o idee bună?

Îmbrăcămintea pentru câini – este o idee bună?

Îmbrăcămintea pentru câini nu doar că le oferă acestora posibilitatea de a se bucura de accesorii care să-i scoată în evidenţă, dar este recomandată în special în timpul sezoanelor reci. Un câine îmbrăcat se bucură de un plus de căldură atunci când este scos la plimbare şi nu va suferi de frig. Desigur, contează foarte mult calitatea obiectelor de îmbrăcăminte. Acestea trebuie să fie confecţionate din materiale care să nu-i irite pielea şi nici să nu-l incomodeze în timpul plimbării.

Aceste accesorii trebuie adaptate mărimii câinelui, tipului de rasă şi personalităţii acestuia. Unii câini vor accepta mai uşor aceste obiecte de îmbrăcăminte, în timp ce alţii se vor dovedi foarte reticenţi. Gama accesoriilor de îmbrăcăminte pentru câini porneşte de la căciuliţe, hăinuţe şi poate ajunge până la obiecte de îmbrăcat dedicate unui anumit tip de anotimp.

În sezoanele de toamnă, iarnă şi primăvară este necesară aplicarea şi unor obiecte de incalatat care să-l ajute să-şi menţină lăbuţele călduroase şi departe de murdărie. Trebuie ţinut cont de rasă şi de prezenţa sau absenţa părului – pentru aceste rase îmbrăcămintea trebuie să fie mai groasă şi mai protectoare. Asigură-te că animalului tău de companie i se potrivesc aceste hăinuţe şi că se simte protejat şi fericit atunci când le poartă!